■ ランチブッフェ
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◇ LIVE KITCHEN | ライブキッチン ◇
- ■Grilled top blade muscle of Angus beef with horseradish | アンガス牛希少部位ミスジの鉄板焼き レフォール添え
- ■Tofu hot pot and Ariake-chicken shabu-shabu | とろとろ湯豆腐と骨太有明鶏のしゃぶしゃぶ
*ご注文いただいた後、シェフよりご提供いたします
◇ BUFFET | ブッフェメニュー ◇
■冷製料理
- Salad with red bell pepper puree, watercress and almond/Acai and beet smoothie/Salad with carrot, walnuts and apple/Nicoise-style tuna salad/Smoked salmon salad/Jew’s mallow and radish soup/Japanese dishes of the day/Cheese plate
赤ピーマンのピュレとクレソン、アーモンドのグラスサラダ 亜麻仁油ドレッシング/アサイーとビーツのスムージー/人参とくるみ、りんごのマリネサラダ/鮪のニース風サラダ/スモークサーモンサラダ/モロヘイヤと大根のデトックススープ/本日の和惣菜/チーズ各種
■温製料理
- Honey glazed pork shoulder with mustard/Soup of the day/Stewed salted pork with lentils/Seafood doria with pressed barley and soy cheese/Sauteed fresh fish with ravigote sauce included green and yellow vegetables/Pasta of the day/Aqua pazza/Beef and tomato stew/Meat dish of the day/Curry/Hashed beef/Baked vegetables
豚肩ロース肉のマスタードハニーグレーズ焼き/本日のスープ/イタリア産ホエー豚のプティサレとレンズ豆の煮込み/押し麦と豆乳チーズのシーフードドリア/鮮魚のソテー 緑黄色野菜のラビゴットソース/本日のパスタ/アクアパッツァ/コラーゲンとリコピンたっぷり 牛肉のトマト煮込み/本日の肉料理/ホテル特製カレー/ホテル特製ハヤシライス/温野菜
◇ DESSERT | デザート ◇
- Melon parfait/Bavarois with mango/Salty lychee jelly/Orange panna cotta/SAKURA chiffon cake or Matcha chiffon cake/Brown sugar cream and hojicha mousse cake/Banana and chocolate cake/Cherry and chocolate cake/Cream puff/WARABI MOCHI (Bracken-starch dumpling)/Black tea cookie/French toast with maple sugar
メロンのパフェ/バヴァロワ マンゴー添え/ソルティーライチゼリー/オレンジパンナコッタ/桜シフォンケーキ(~4/30)/抹茶シフォンケーキ(5/1~6/30)/ほうじ茶と黒糖のムースケーキ/ショコラバナーヌ/フォレノワール/プティシュー/抹茶ときなこのわらびもち/紅茶のクッキー/メープルシュガーのフレンチトースト
- With two* different soft drinks available from the self service bar.
(*Four soft drinks on weekends and holidays)
- ■ ソフトドリンクバー 2 種(土日祝日は、ソフトドリンクバー 4 種)
- Served with Coffee or Tea.
- ■ コーヒーまたは紅茶
■ ディナーブッフェ
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◇ LIVE KITCHEN | ライブキッチン ◇
- ■Grilled bone-in rib eye steak(CAB®) | チャコール窯で焼き上げた骨付きアンガス牛(CAB®)骨付きリブロースのグリル
- ■Roasted beef tongue covered with salt crust with lime and smoked butter | 牛タンの塩釜焼き ライム添え 燻製バターとともに
*ご注文いただいた後、シェフよりご提供いたします
◇ BUFFET | ブッフェメニュー ◇
■冷製料理
- Power salad with SHINGEN DORI chicken breast, citrus, nuts and cheese/Avocado, bonito and white quinoa poke/Clove and carrot mousseline with raspberry/Greek salad with artichoke and feta/Asparagus and marinated salmon with citrus sauce/Chilled lightly simmered vegetables and coriander in red wine/Prosciutto Aged for 24 Months/Japanese dishes of the day/Sushi/Cheese plate
「信玄どり」むね肉と旬の柑橘類、ナッツ、チーズのパワーサラダ/アヴォカドと鰹、ホワイトキヌアのポキ/クローブ香る人参のムースリーヌ ラズベリー添え/アーティチョークとフェタチーズのギリシャサラダ/アスパラガスと自家製サーモンのマリネ アグリュームソース/冷たく冷やした野菜の軽い赤ワイン煮 コリアンダー風味/24ヶ月熟成プロシュート/本日の和惣菜/本日のおすすめ握り寿司/チーズ各種
■温製料理
- Pork saltimboccas/Soup of the day/Slow roasted lamb with almond crust/Oven-baked Spanish mackerel with ginger and lime dressing/Grilling planks SHINGENDORI chicken/Roasted pork back rib with cacao and spices/Grilled clams with bread crust and lemon and butter/Seasoned rice with vegetables/Stewed seafood Normandy style/Curry/Hashed beef/Baked vegetables
黒豚ロース肉のサルティンボッカ/本日のスープ/アーモンドの衣を纏ったラム肉の低温ロースト/鰆のオーブン焼き 生姜とライムのドレッシング/「信玄どり」の自家製ハム ウッドプランクグリル/ポークバックリブのロースト カカオとエピスの風味/大あさりのレモンバターパン粉焼き/伊賀焼土鍋で炊き上げた本日の炊き込みご飯/魚介類の煮込み ディエップ風/ホテル特製カレー/ホテル特製ハヤシライス/温野菜
◇ DESSERT | デザート ◇
- Melon parfait/Bavarois with mango/Salty lychee jelly/Orange panna cotta/SAKURA chiffon cake or Matcha chiffon cake/Brown sugar cream and hojicha mousse cake/Banana and chocolate cake/Cherry and chocolate cake/Cream puff/WARABI MOCHI (Bracken-starch dumpling)/Black tea cookie/French toast with maple sugar
メロンのパフェ/バヴァロワ マンゴー添え/ソルティーライチゼリー/オレンジパンナコッタ/桜シフォンケーキ(~4/30)/抹茶シフォンケーキ(5/1~6/30)/ほうじ茶と黒糖のムースケーキ/ショコラバナーヌ/フォレノワール/プティシュー/抹茶ときなこのわらびもち/紅茶のクッキー/メープルシュガーのフレンチトースト
■コーヒーまたは紅茶 Coffee or Tea